I. AEndorphin x Surfcamping Beach Games Festival

In Hírek by adrenalinsportokLeave a Comment

2022. május 14-én hagyomány teremtő jelleggel megszerveztük az AEndorphin x Surfcamping Beach Games Festival-t Gárdonyban. A hagyományteremtő esemény célja, hogy a hazai vizes extrémsport közönség tagjai egy kötetlen majálison, feltörekvő DJ-k és némi alkohol társaságában jobban megismerhessék egymás képességeit, együtt buzilhassanak és ha egy jót versenyezhessenek is.

A helyszín a gárdonyi Surfcamping volt, mely 18000 négyzetméteres területen várta a fesztivál több száz résztvevőjét. Az eseményen gyerekeket is szívesen láttunk, volt ugrálóvár és vetélkedők. 13 kite / windsurf / sup disztribútor is eljött az esmeményre, és az idei termékkínálatukat bemutatták, azokat tesztelni is lehetett. Voltak kiteos workshopok, strandröplabda, paprikás krumpli főző verseny, tábortűz. Ezen kívül idén óriás szerencsénk volt, mert a Szelek Ura kedvezett nekünk, így Windsurf Speed versenyt lehetett rendezni, valamint Kitesurf Oldschool versenyt.

I. AEndorphin Kite Games beszámoló

A windguru egész napra írta a 13-16 csomós szelet, azonban rutinos kiteosként tudtuk, hogy a sok napsütés és meleg miatt napközben termikek fogják a szelet megbolondítani. A komoly melegedés előtt 3 férfi selejtező kört tudtunk tartani, valamint a női döntőt, amire a szél már igazán on-off jellegű volt. Napközben végig hol fújt, hol nem idő volt, lehetett felszerelést tesztelni, azonban a férfi döntő egészen estig váratott magára, amikor a szél ugyan gyenge volt, de egyenletesebb.

I. AEndorphin Kite Games Eredmények

Férfi mezőny:

  1. Kómár Zoli
  2. Nagy Geri
  3. Fisher Levente

Női mezőny:

  1. Deák Adri
  2. Sallai Júlia
  3. Szél Szimonetta

Bírók:

  • Deák Tomi
  • Füredi Balázs