Egyedi Kitesurf ruházat webshopunkban

In AEndorphin by adrenalinsportokLeave a Comment

Saját névvel és szerencseszámmal ellátot kitesurf mintás pólók és pulóverek kaphatóak a webshopunkban.

Csapatunk 2016 óta foglalkozik extrém sport témás ruházat tervezésével és gyártásával. 2018-ban készült egy minta Sterbek Zsolti segítségével, aminek nagy sikere lett és minden tagunk készített magának legalább 1 pólót. Azóta is sokan érdeklődtek, hogy hol lehet beszerezni. Most újra fellendítjük a gyártást, így olyan ruházatod lehet, amiben mindenki fel fog ismerni és mindenki tudni fogja, hogy kitesurf-özöl. Nagyon jó ajándék lehet kiteos ismerősnek.

Első a számunka is bevált 2 legjobb terméket hirdettük meg.

Először bemutatjuk a kitesurfös póló / pulcsi mintáját, aztán magukat a ruhákat is.

Hátul található a nagy minta. Te választhatod ki, hogy milyen „mezszámot” szeretnél a pólóra, valamint a Your Name felirat helyére tetszőleges feliratot választhatsz. Legtöbben a nevüket írták rá.

A számban a balatoni panoráma képe is feltűnik. De a lényeg, hogy Deák Tomi egy gyönyörűen kivitelezett railey-je látható a mezszám előtt.

Csapatunk neve: Adrenaline & Endorphin, valamint szlogenünk: No Risk No Story öleli körbe a mintát.

Elöl kicsiben látható a szám, a kiteos mintával, valamint a választott név és az AEndorphin felirat jelenik meg.

A pólóknak az ujján 1-1 AE logó is feltűnik. A pulcsiknak pedig az ujjakon kívül a kenguru zsebnél is.

Egyedi kitesurf póló

Az évek során teszteltünk ujjatlan pólót, pamut pólót és lycrát is, de a legjobban ez a póló jött be. Ugyan 100% poliészterből van, de mégis ez volt a legkellemesebb. Könnyű az anyaga, nem izzadunk benne. Lehet benne sportolni, de nyári estéken is állandóan előkerült. Valamint ezen a minta szublimációval készül, ami biztosan nem kopik le. Magát az anyagot színezzük meg, nem kerül rá semmi kézzel tapintható dolog.

Egyedi kitesurfös kapucnis pulóver

Másik nagy kedvencünk a kapucnis pulóver. Olyan jó anyaga van, hogy random hétvégéken mindig ez a pulcsi kerül fel ránk. Melegen tart a spoton, de egy kisebb baráti összejövetelen is biztosan feltűnik majd a többieknek.

Mindegyik ruha több színben kapható, több színű mintával. A termék oldalán össze tudod állítani a neked tetszőt és a weboldal legenerálja a kinézetet.

Rendelés leadás

Elméletileg működik a webshop és le lehet adni a rendeléseket. Mi felvesszük a kapcsolatot a rendelés után, hogy mi legyen a név és a szám a ruhákon. Aztán ha a banki utalás megvolt, akkor postázzuk a terméket. Ha többen rendeltek együtt, akkor a postaköltségen lehet spórolni, sajnos mi duplán utaztatjuk meg az árut, mert nincs óriási raktárkészletünk a különböző méretekből. A ruhák 4-5 munkanap alatt megérkeznek a rendeléstől számítva.

Ha bármi nem működik, akkor írjatok nekünk facebookon.

Íme néhány elkészült ruhadarab képe.